Kontakt oss idag på +47 400 01 281
Vår anbefaling helt gratis!

Vår anbefaling helt gratis!

Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen din, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt! Kontakt oss idag for en hyggelig prat!

Sending

Bilpleietjenester

SMART Repair Bilpleie AS tilbyr alt innen bilpleie. Hos oss er vi til enhver tid oppdatert på produkter og teknikker, slik at bilen din får best mulig behandling.

Bilpleie handler om bruk av produkter godkjent av bil- og lakkprodusentene, og ikke minst riktig utført arbeid. Vi kan love kvalitet gjennom hele arbeidsprosessen. Det finnes ikke snarveier til riktig utført bilpleie. Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt!

Her er noen av våre mest vanlige bilpleiepakker:

Bronse 1390,-

  • Utvendig og innvendig vask. Grundig og profesjonelt utført.

Sølv 3990,-

  • Lakkrens, rubbing og polering
  • Behandling av utvendige plastdetaljer, gummi og felger

Premium 6990,-

  • Rubbing og lakkrens
  • Behandling av utvendige plastdetaljer, gummi og felger
  • Motorvask
  • Innvendig vask
  • TRIBOS lakkforsegling

Lakkbehandling

Det er viktig å ta vare på bilen din, en lakkbehandling er en rimelig forsikring for å beskytte investeringen din. Hør med oss for anbefalt behandling for din bil, vi er opptatt av at din bil er optimalt beskyttet samtidig som lakk- og rustgarantier ivaretas.

Ønsker du den beste og mest miljøvennlige lakkbehandlingen på markedet? Vi tilbyr nå TRIBOS lakkbehandling, basert på giftfrie og miljøvennlige kjemikalier og prosesser. Med uovertruffen holdbarhet er du sikret den beste beskyttelsen du kan gi bilen din. Les gjerne mer om TRIBOS her: http://triboscoatings.no/2446-2/

Vi har uansett et alternativ som passer deg, vi setter kvalitet i høysetet og ønsker å gi kunden reelle forventninger om lakkbehandlingens virkning. Vi anbefaler alltid det vi mener er den beste løsningen for hver enkelt bil, og du kan stole på at vi står for det vi sier, og at det vi oppgir er riktig.

Har du mange små vaskeriper eller er fargen blitt litt matt og falmet vil vi anbefale deg vår 3 stegs lakkrens system, når dette er utført blir lakken kontrollert før den blir beskyttet med vår spesialbehandling.

Hologrammer er ofte å finne på mørke lakker, dette er kun synlig i solen eller sterkt lys og kan skyldes for raskt utført arbeid eller feil produkt til denne lakken. Har du hologrammer du vil fjerne må dette oppgis ved bestilling da vi fjerner disse med en spesiell prosess.

En lakkrens og spesialbehandling er det nærmeste du kommer omlakkering av bilen din uten å lakkere og er langt rimeligere. Har du ekstra grove riper kan dette la seg fjerne med vannsliping.

Skulle ikke dette fungere tilbyr vi SMART reparasjoner til fordelaktige priser.

Polering

Ved polering vil vi først vaske bilen grundig, asfalt og bremsestøv blir fjernet før bilen tørkes. Bilen blir deretter polert med vår spesialpolering som har veldig god holdbarhet. Vinduer og utvendige plastdetaljer blir så vasket og behandlet.

Husk at en polering beskytter lakken, den fjerner ikke riper. Grunnarbeidet før poleringen er derfor meget viktig, og ofte vil en lakkrenseprosess være nødvendig for å oppnå et godt sluttresultat.

Vi benytter kun anerkjente og utprøvde produkter, og kan derfor garantere et resultat du blir fornøyd med. Våre produkter inneholder ikke silikoner, og det er heller ikke tilsatt oljer som dekker over skavanker i lakken. Disse oljene vil forsvinne etter noen vask, og ripene vil synes igjen. Vi stiller derfor strenge krav til våre leverandører. Så sikre er vi på kvaliteten på resultatet at vi gir deg en 100% fornøyd-garanti!

Bilen blir kvalitetskontrollert før den blir utlevert.

Etter behandling

Hvordan vaske bilen etter behandling

Vi anbefaler deg å vaske bilen som tidligere. Bruk avfetting ved behov, vi anbefaler petrokjemisk avfetting beregnet på dette formålet. Skyll bilen godt, bruk så en bilshampoo og vaskehanske, og bruk rikelig med rent vann. Skyll deretter bilen med vann, skyll nedenfra og opp. Unngå å vaske bilen i direkte sollys. Tørk bilen med et rent tørkehåndkle beregnet for bil.

Tenk på miljøet og hvor du vasker!

Uansett hvilken behandling du velger fra oss, skal ikke kjøretøyet vaskes før det har gått en uke, dette på grunn av herdeprosessen i våre spesialprodukter.

Når du henter bilen etter behandling, kan man i enkelte tilfeller se skjolder, dette skyldes etterherding i produktet i kombinasjon med temperaturendring. Dette skal ikke fjernes, men vil bli borte av seg selv etter et par dager.

Hvor ofte skal man polere bilen?

NAF anbefaler at en bil skal poleres 6-8 ganger pr. år, bilprodusentene krever ofte et minimumsvedlikehold på en polering pr. år. Er du kunde hos oss, sørger vi for at bilen din får det vedlikeholdet den trenger!

Inneklima

Ved ubehagelig lukt i bilen har vi kompetanse på fjerning av røyklukt og annen luktsanering. For allergikere kan vi også tilby ozonbehandling av kupéen, noe som gjør bilen allergifri.

Ønsker du å få «nybil»-følelsen tilbake i din gamle bil? Kom innom oss for å se hva vi kan gjøre for bilen din!