Kontakt oss idag på +47 400 01 281
Vår anbefaling helt gratis!

Vår anbefaling helt gratis!

Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen din, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt! Kontakt oss idag for en hyggelig prat!

Sending

Bilpleietjenester

SMART Repair Bilpleie AS tilbyr alt innen bilpleie. Hos oss er vi til enhver tid oppdatert på produkter og teknikker, slik at bilen din får best mulig behandling.

Bilpleie handler om bruk av produkter godkjent av bil- og lakkprodusentene, og ikke minst riktig utført arbeid. Vi kan love kvalitet gjennom hele arbeidsprosessen. Det finnes ikke snarveier til riktig utført bilpleie. Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt!

Her er noen av våre mest vanlige bilpleiepakker (oppgitte priser er å anse som fra kr):

Bronse 1490,-

  • Utvendig og innvendig vask. Grundig og profesjonelt utført.

Sølv 3990,-

  • Lakkrens, rubbing og polering
  • Behandling av utvendige plastdetaljer, gummi og felger

Premium 7990,-

  • Rubbing og lakkrens
  • Behandling av utvendige plastdetaljer, gummi og felger
  • Motorvask
  • Innvendig vask
  • Evershine lakkforsegling

Maksimal lakkbeskyttelse

Hos oss får du en lakkbeskyttelse som forlenger nybilfølelsen. Bilens lakk eksponeres daglig for slitasjefaktorer og oksiderer over tid, noe som forringer lakkens beskyttende egenskaper. Dette kan føre til at lakken falmer, og det kan oppstå rustskader på overflaten.

Dersom du er ute etter den kraftigste og mest slitesterke lakkbeskyttelsen, er Evershine produktet for deg! En skinnende blank og godt ivaretatt lakk gir deg både økt eierglede og høyere bruktbilverdi.

En bil er ofte en betydelig investering, og det er flott å kunne vise den fra sin beste side uten alt for mye ekstra arbeid. Evershine gjør det lettere for deg å holde lakken skinnende ren og blank, samtidig som du reduserer verditap!

Evershine gir lakken en særdeles motstands­dyktig overflate med dyp glans og en glassklar finish. Den speilblanke overflaten gir maksimal lysrefleksjon, samtidig som den beskytter mot riper og skadelig UV-stråling.

Den ekstremt holdbare og krystallklare overflatefilmen beskytter mot skader grunnet insekter, steinsprut, UV-stråling, fugleskitt, sur nedbør og andre ytre påkjenninger. Overflaten forblir fleksibel og pustende, selv ved karosseribevegelse under kjøring eller store svingninger i temperatur. Evershine har også en selvrensende effekt som gjør vask og renhold lettere. Under en Evershine-behandling vil de unike komponentene trenge inn i lakkens porer. Resultatet er et høyresistent lag med en hardhet på over 9H, noe som tilsvarer et nivå mellom safir og diamant.

En lakkrens og spesialbehandling er det nærmeste du kommer omlakkering av bilen din uten å lakkere og er langt rimeligere. Har du ekstra grove riper kan dette la seg fjerne med vannsliping.

Skulle ikke dette fungere tilbyr vi SMART reparasjoner til fordelaktige priser.

Polering

Ved polering vil vi først vaske bilen grundig, asfalt og bremsestøv blir fjernet før bilen tørkes. Bilen blir deretter polert med vår spesialpolering som har veldig god holdbarhet. Vinduer og utvendige plastdetaljer blir så vasket og behandlet.

Husk at en polering beskytter lakken, den fjerner ikke riper. Grunnarbeidet før poleringen er derfor meget viktig, og ofte vil en lakkrenseprosess være nødvendig for å oppnå et godt sluttresultat.

Vi benytter kun anerkjente og utprøvde produkter, og kan derfor garantere et resultat du blir fornøyd med. Våre produkter inneholder ikke silikoner, og det er heller ikke tilsatt oljer som dekker over skavanker i lakken. Disse oljene vil forsvinne etter noen vask, og ripene vil synes igjen. Vi stiller derfor strenge krav til våre leverandører. Så sikre er vi på kvaliteten på resultatet at vi gir deg en 100% fornøyd-garanti!

Bilen blir kvalitetskontrollert før den blir utlevert.

Etter behandling

Hvordan vaske bilen etter behandling

Lakkbeskyttelsen trenger 14 dager for å herdes fra du henter bilen. I løpet av denne tiden skal ikke bilen vaskes med noen form for kjemikalier.

Vi anbefaler deg å vaske bilen som tidligere. Bruk avfetting ved behov, vi anbefaler petrokjemisk avfetting beregnet på dette formålet. Skyll bilen godt, bruk så en bilshampoo og vaskehanske, og bruk rikelig med rent vann. Skyll deretter bilen med vann, skyll nedenfra og opp. Unngå å vaske bilen i direkte sollys. Tørk bilen med et rent tørkehåndkle beregnet for bil.

Tenk på miljøet og hvor du vasker!

Når du henter bilen etter behandling, kan man i enkelte tilfeller se skjolder, dette skyldes etterherding i produktet i kombinasjon med temperaturendring. Dette skal ikke fjernes, men vil bli borte av seg selv etter et par dager.

Hvor ofte skal man polere bilen?

NAF anbefaler at en bil skal poleres 6-8 ganger pr. år, bilprodusentene krever ofte et minimumsvedlikehold på en polering pr. år. Er du kunde hos oss, sørger vi for at bilen din får det vedlikeholdet den trenger!

Inneklima

Ved ubehagelig lukt i bilen har vi kompetanse på fjerning av røyklukt og annen luktsanering. For allergikere kan vi også tilby ozonbehandling av kupéen, noe som gjør bilen allergifri.

Ønsker du å få «nybil»-følelsen tilbake i din gamle bil? Kom innom oss for å se hva vi kan gjøre for bilen din!