Kontakt oss idag på +47 400 01 281
Vår anbefaling helt gratis!

Vår anbefaling helt gratis!

Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen din, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt! Kontakt oss idag for en hyggelig prat!

Sending

Bilpleietjenester

SMART Repair Bilpleie AS tilbyr alt innen bilpleie. Hos oss er vi til enhver tid oppdatert på produkter og teknikker, slik at bilen din får best mulig behandling.

Bilpleie handler om bruk av produkter godkjent av bil- og lakkprodusentene, og ikke minst riktig utført arbeid. Vi kan love kvalitet gjennom hele arbeidsprosessen. Det finnes ikke snarveier til riktig utført bilpleie. Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt!

Her er noen av våre mest vanlige bilpleiepakker (oppgitte priser er å anse som fra kr):

Bronse 1490,-

  • Utvendig og innvendig vask. Grundig og profesjonelt utført.

Sølv 3990,-

  • Lakkrens, rubbing og polering
  • Behandling av utvendige plastdetaljer, gummi og felger

Premium 8980,-

  • Rubbing og lakkrens
  • Behandling av utvendige plastdetaljer, gummi og felger
  • Motorvask
  • Innvendig vask
  • Ditec Ceramic Light

Maksimal lakkbeskyttelse

Hos oss får du en lakkbeskyttelse som forlenger nybilfølelsen.

Vi er et autorisert Ditec senter. Ditec tilbyr et komplett beskyttelses- og vedlikeholdsprogram for bilen din. Produktene som benyttes er utviklet av Ditec og testet i Norden for å gi den beste beskyttelsen til din bil. Lakken, vinduene og felgene på bilen din blir utsatt for store påkjenninger gjennom et år.

Bilens lakk eksponeres daglig for slitasjefaktorer og oksiderer over tid, noe som forringer lakkens beskyttende egenskaper. Dette kan føre til at lakken falmer, og det kan oppstå rustskader på overflaten.

En bil er ofte en betydelig investering, og det er flott å kunne vise den fra sin beste side uten alt for mye ekstra arbeid. Ditec gjør det lettere for deg å holde lakken skinnende ren og blank, samtidig som du reduserer verditap!

Ditec coating gir lakken en særdeles motstands­dyktig overflate med dyp glans og en glassklar finish. Den speilblanke overflaten gir maksimal lysrefleksjon, samtidig som den beskytter mot riper og skadelig UV-stråling.

En omgang med ripefjerning, lakkrens, polering og en Ditec lakkbeskyttelse er det nærmeste du kommer omlakkering av bilen din uten å lakkere og er langt rimeligere. Har du ekstra grove riper kan dette la seg fjerne med vannsliping.

Skulle ikke dette fungere tilbyr vi SMART reparasjoner til fordelaktige priser.

Polering

Ved polering vil vi først vaske bilen grundig, asfalt og bremsestøv blir fjernet før bilen tørkes. Bilen blir deretter polert med vår spesialpolering som har veldig god holdbarhet. Vinduer og utvendige plastdetaljer blir så vasket og behandlet.

Husk at en polering beskytter lakken, den fjerner ikke riper. Grunnarbeidet før poleringen er derfor meget viktig, og ofte vil en lakkrenseprosess være nødvendig for å oppnå et godt sluttresultat.

Vi benytter kun anerkjente og utprøvde produkter, og kan derfor garantere et resultat du blir fornøyd med. Våre produkter inneholder ikke silikoner, og det er heller ikke tilsatt oljer som dekker over skavanker i lakken. Disse oljene vil forsvinne etter noen vask, og ripene vil synes igjen. Vi stiller derfor strenge krav til våre leverandører. Så sikre er vi på kvaliteten på resultatet at vi gir deg en 100% fornøyd-garanti!

Bilen blir kvalitetskontrollert før den blir utlevert.

Etter behandling

Din Ditec lakkbehandling skal herde før den har full motstandskraft. Derfor må lakken ikke berøres på et døgn og ikke vaskes, spyles eller tørkes av på 14 dager.

Anbefalt vaskeanvisning med høytrykksutstyr

Vask av en Ditec-behandlet bil kan utføres ved å påføre et forvaskprodukt. For å fjerne asfalt kan du benytte et avfettingsprodukt først som påføres nedenfra og opp til vinduene på tørr bil. La dette virke noen minutter, men ikke tørke opp. Høytrykkspyl deretter nedenfra og oppover. Bruk om nødvendig en ren svamp med bilshampo etterpå for å fjerne rester av trafikkfilm. Spyl bilen godt med høytrykksspyler. Tørk tilslutt bilen med et rent mikrofiber håndkle.

Inneklima

Ved ubehagelig lukt i bilen har vi kompetanse på fjerning av røyklukt og annen luktsanering. For allergikere kan vi også tilby ozonbehandling av kupéen, noe som gjør bilen allergifri.

Ønsker du å få «nybil»-følelsen tilbake i din gamle bil? Kom innom oss for å se hva vi kan gjøre for bilen din!