Kontakt oss idag på +47 400 01 281
Vår anbefaling helt gratis!

Vår anbefaling helt gratis!

Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen din, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt! Kontakt oss idag for en hyggelig prat!

Sending

Evershine – Maksimal lakkbeskyttelse

Skinner sterkest – Holder lengst – Dokumentert effekt

Lakkbeskyttelse – en investering du har glede av

Hos oss får du en lakkbeskyttelse som forlenger nybilfølelsen. Bilens lakk eksponeres daglig for slitasjefaktorer og oksiderer over tid, noe som forringer lakkens beskyttende egenskaper. Dette kan føre til at lakken falmer, og det kan oppstå rustskader på overflaten.

Hvorfor skal jeg velge keramisk lakkbeskyttelse?

Keramisk lakkbeskyttelse motvirker for tidlig aldring og gjør at lakken beholder en dyp glans. Lakken blir også mer motstandsdyktig overfor ytre påvirkning, som solens UV-stråler, sur nedbør, luftforurensinger, trafikksmuss, veisalt, og andre kjemikalier.

Bilen blir lettere å vaske og holde ren

Den keramiske lakkbeskyttelsen gir en ekstremt glatt overflate som gjør at det fester seg mindre smuss på lakken og det oppstår en vannavvisende effekt. Dette gjør at det blir enklere å holde bilen ren. Beskyttelsen tåler avfetting og alle bilpleieprodukter på konsumentmarkedet.

Behandlingen holder lenge, inntil 24 måneder

Keramisk lakkbeskyttelse gjør at lakken holder seg bedre enn en ubehandlet bil, og kan dermed gi en høyere annenhåndsverdi når du en dag skal selge bilen. Lakkbeskyttelsen varer i inntil 24 måneder, og det utstedes et bevis på at bilen er lakkbeskyttet.

Personlig service og høy kvalitet

Keramisk lakkbeskyttelse er et avansert produkt som kun legges av sertifisert personell. Dette for å sikre et toppresultat for våre kunder.

Under behandlingen vil de unike nanoteknologiske komponentene trenge inn i lakkens porer, og danne et høyresistent lag med en hardhet på over 9H, tilsvarende et nivå mellom safir og diamant.