Kontakt oss idag på +47 400 01 281
Smart Repair Bilpleie - Halloween 2019

Gjør bilen klar til vinteren!

Du har sikkert lagt på vinterhjul på bilen, men det skal mer til for å gjøre bilen klar for vinteren. Lakken utsettes for store påkjenninger gjennom vinteren. Det blir saltet veldig mye på norske veier. I tillegg til at salt setter seg fast i lakken gjør saltet at asfalten blir porøs og partikler blander seg med salt/snøslush og legger seg utenpå lakken. Denne blandingen er
vanskelig å få av og krever enten mye arbeid eller kjemikalier som ikke bær benyttes på billakk. Bilen utsettes også for flyverust og asfaltrester som virvles opp av alle som kjører med piggdekk.

Legger du en lakkforsegling på bilen nå vil ikke dette feste seg på bilen på samme måte som på en ubehandlet bil. Vi har Halloweetilbud på lakkforsegling og bilpleie (tilbudet gjelder for
jobber utført i uke 44, 45 og uke 46)

Veil. prisTilbudspris
Innvendig og utvendig vaskkr 1.500,-kr 1.000,-
Lakkforsegling med GlassCoat lakkforseglingkr 2.700,-kr 2.000,-
Lakkrens og lakkforsegling GlassCoat lakkforseglingkr 4.500,-kr 3.500,-
Lakkrens, ripefjerning og keramisk lakkforseglingkr 6.990,-kr 5.500,-

Alle priser er inkl. mva og gjelder for biler opp til normal størrelse familiebil (VW Passat, Mazda 6 o.l). Ta kontakt for tilbud på større biler.

Ta kontakt med oss på telefon 400 01 281 eller på [email protected] for å sette opp en tid

Vår anbefaling helt gratis!

Vår anbefaling helt gratis!

Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen din, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt! Kontakt oss idag for en hyggelig prat!

Sending