Kontakt oss idag på +47 400 01 281
Vår anbefaling helt gratis!

Vår anbefaling helt gratis!

Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen din, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt! Kontakt oss idag for en hyggelig prat!

Sending

LLumar Paint Protection Film

Hva er Paint Protection Film? Dette er en nesten usynlig transparent film som legges som beskyttelse på bilens mest utsatte områder. Dette kan være panser, støtfangere, skjermer, kanaler, speilehus, mm. Det vil si, filmen legges på de områdene DU ønsker å beskytte. Si farvel til skader forårsaket av steinsprut, riper og andre overflatiske skader.

LLumar Paint Protection Film bevarer bilens utseende på en unik måte. Med bransjeledende optisk klarhet oppretter lakkbeskyttelsesfilmen et usynlig skjold for å beskytte bilen din. Filmen beskytter bilens sårbare områder mot skrubbsår, hakk, riper, salt og sand fra vei – året rundt.

Les gjerne mer om Paint Protection Film her: http://www.llumar.com/choose-a-product/automotive-window-films/automotive-paint-protection-film

Beskytter de mest utsatte områdene

LLumar Paint Protection Film er det beste alternativet på markedet for å beskytte lakken. Produktet er med på å øke bilens annenhåndsverdi i årene som kommer. Filmen finnes i to forskjellige tykkelser – og vi kutter den elektronisk etter nøyaktige spesifikasjoner for å sørge for en optimal passform. Filmen blir produsert med en dobbeltfunksjonell teknologi, som maksimerer holdbarheten og gir en fin blank overflate. Du trenger ikke å bekymre deg for at filmen gulner over tid. LLumar Praint Protection Film er anbefalt for fabrikklakk, og er enkel å rengjøre/vedlikeholde.For å garantere langvarig kvalitet, anbefaler vi at filmen monteres av våre profesjonelle montører, eller sertifiserte montører i vårt forhandlernettverk.

Bli Paint Protection Film forhandler?

Ønsker du eller din bedrift å tilby Paint Protection Film til dine kunder? Vi tilbyr kurs og fordelaktige vilkår. Ta kontakt for nærmere informasjon.