Kontakt oss idag på +47 400 01 281
Vår anbefaling helt gratis!

Vår anbefaling helt gratis!

Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen din, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt! Kontakt oss idag for en hyggelig prat!

Sending

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger blir samlet inn og behandlet på smartrepairbilpleie.no. Vi forteller også om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos, og din rett til å få denne informasjonen slettet.

Smart Repair Bilpleie AS (heretter Smart Repair Bilpleie) er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger påsmartrepairbilpleie.no.Smart Repair Bilpleie vil aldri dele personopplysninger med andre, eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt i denne erklæringen.

Henvendelser til smartrepairbilpleie.no

Ved elektroniske henvendelser til smartrepairbilpleie.no lagres personopplysningene som sendes med henvendelsen.

Sletting av personopplysninger

Smart Repair Bilpleie vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig for tjenesten vi leverer til deg. Enkelte opplysninger er vi lovpålagt å oppbevare en viss tid av hensyn til regnskapslovgivningen.

Du kan til enhver tid be om å få innsikt i opplysningene vi har lagret om deg. Du kan også kreve opplysningene slettet. Dette gjøres ved å ta kontakt med oss, via vår kontaktinformasjon som du finner nederst på denne siden.

Dine rettigheter

Du har rett til å få oppgitt hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, og hvordan disse opplysningene behandles. Du kan be om oppretting, sletting og begrensninger i behandling av disse opplysningene i henhold til personopplysningsloven.

Personopplysningene brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.

Dersom du mener atSmart Repair Bilpleie ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

INFORMASJONSKAPSLER

Informasjonskapsler er filer som plasseres på din enhet for å samle inn standard informasjon om den besøkende og bruk av nettsiden. De fleste av disse kapslene er nødvendig for at nettsiden skal fungere, og for at du skal kunne handle hos oss. Påsmartrepairbilpleie.no bruker følgende tjenester informasjonskapsler:

Google analytics

Smart Repair Bilpleie bruker Google Analytics til å analysere hvordan besøkende benytter nettsiden. Informasjonen som lagres er anonym, og kan f.eks. være antall sidevisninger, antall besøk osv. Hensikten er å øke brukervennlighet på nettsiden, og få et bilde av hva besøkende finner interessant. Informasjonen blir lagret hos Google.

Deaktivere bruk av informasjonskapsler

Når du først besøker smartrepairbilpleie.no vil du få muligheten til å deaktivere bruk av informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige. For å oppdatere innstillingene rundt informasjonskapsler på smartrepairbilpleie.no må du slette informasjonskapsler i nettleseren og besøke nettsiden på nytt.

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på din enhet overhodet, kan du deaktivere dette i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at nettsiden ikke fungerer som den skal, og at du ikke vil få gjennomført ditt kjøp hos oss. På linkene nedenfor finner du mer informasjon om hvordan du administrerer informasjonskapsler i de mest kjente nettleserne:

• Internet Explorer

• Firefox

• Google Chrome

• Safari

På nettvett.no finner du en veiledning i hvordan du stiller inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.

Endringer i personvernerklæringen

Smart Repair Bilpleie forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Brukeren vil bli skriftlig informert om slike endringer gjennom våre tjenester.

Kontaktinformasjon:

Smart Repair Bilpleie AS

E-post: [email protected]

Telefon: 400 01 281

Postadresse:

Smart Repair Bilpleie AS

Gjerluvegen 1D,

2320 Furnes