top of page

Bilpleie

SMART Repair Bilpleie AS tilbyr alt innen bilpleie. Hos oss er vi til enhver tid oppdatert på produkter og teknikker, slik at bilen din får best mulig behandling.

Bilpleie handler om bruk av produkter godkjent av bil- og lakkprodusentene, og ikke minst riktig utført arbeid. Vi kan love kvalitet gjennom hele arbeidsprosessen. Det finnes ikke snarveier til riktig utført bilpleie. Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt!

DSC00597.jpg

Utvendig vask

For å bevare nybilutseendet lenger er ofte og grundig vask det aller viktigste du kan gjøre. Sur nedbør, luftforurernsing, trafikkfilm, fugleskitt, veistøv, flyverust etc tærer på lakken og vil hurtig gjøre den matt og kjedelig. I tillegg vil lakken bli mer utsatt for rustangrep.

DSC09319.jpg

Innvendig vask

Et rent interiør er viktig for eierglede og trivsel, det er jo her du tilbringer tiden i bilen din. Vi har kunnskapen, produktene og verktøyene for å få til et profesjonelt resultat med nybilfølelse. Vi kan også tilby ozonbehandling av interiøret i bilen for å fjerne uønsket lukt fra røyk, hund etc.

DSC09762.jpg

Lakkrens/Ripefjerning/Polering

Polering dreier seg ikke bare om å få en blank bil, det handler om å korrigere og beskytte lakkerte flater på bilen.

Forskjellig lakk krever forskjellig behandling. Når vi polerer bilen din gjenoppliver vi lakken på bilen ved å fjerne oksidering, asfalt og bremsestøv.

Vi benytter aldri produkter som inneholder silikon eller olje for å dekke over riper og slitasje i lakken da dette forsvinner etter kort tid.

DSC09461.jpg

Lakkforsegling

Lakken på en bil består av et lag med grunning, lakk og klarlakk. Lakkens hovedoppgave, i tillegg til å gjøre bilen penere, er å beskytte metallet. Bilen er konstant eksponert for vær og vind. UV-stråler, sur nedbør, eksos, salt og grus bryter ned lakken. Dette kan med tiden føre til problemer; som at bilen blir vanskeligere å få ren, riper, oksidering og i verste fall rust.

Ved å beskytte den mest eksponerte delen av bilen kan du bremse forfallet og oppleve en bil som holder seg bedre over tid.

Maksimal lakkbeskyttelse

Hos oss får du en lakkbeskyttelse som forlenger nybilfølelsen.

Vi er et autorisert Ditec senter. Ditec tilbyr et komplett beskyttelses- og vedlikeholdsprogram for bilen din. Produktene som benyttes er utviklet av Ditec og testet i Norden for å gi den beste beskyttelsen til din bil. Lakken, vinduene og felgene på bilen din blir utsatt for store påkjenninger gjennom et år.

Bilens lakk eksponeres daglig for slitasjefaktorer og oksiderer over tid, noe som forringer lakkens beskyttende egenskaper. Dette kan føre til at lakken falmer, og det kan oppstå rustskader på overflaten.

En bil er ofte en betydelig investering, og det er flott å kunne vise den fra sin beste side uten alt for mye ekstra arbeid. Ditec gjør det lettere for deg å holde lakken skinnende ren og blank, samtidig som du reduserer verditap!

Ditec coating gir lakken en særdeles motstands­dyktig overflate med dyp glans og en glassklar finish. Den speilblanke overflaten gir maksimal lysrefleksjon, samtidig som den beskytter mot riper og skadelig UV-stråling.

En omgang med ripefjerning, lakkrens, polering og en Ditec lakkbeskyttelse er det nærmeste du kommer omlakkering av bilen din uten å lakkere og er langt rimeligere. Har du ekstra grove riper kan dette la seg fjerne med vannsliping.

Skulle ikke dette fungere tilbyr vi SMART reparasjoner til fordelaktige priser.

Polering

Ved polering vil vi først vaske bilen grundig, asfalt og bremsestøv blir fjernet før bilen tørkes. Bilen blir deretter polert med vår spesialpolering som har veldig god holdbarhet. Vinduer og utvendige plastdetaljer blir så vasket og behandlet.

Husk at en polering beskytter lakken, den fjerner ikke riper. Grunnarbeidet før poleringen er derfor meget viktig, og ofte vil en lakkrenseprosess være nødvendig for å oppnå et godt sluttresultat.

Vi benytter kun anerkjente og utprøvde produkter, og kan derfor garantere et resultat du blir fornøyd med. Våre produkter inneholder ikke silikoner, og det er heller ikke tilsatt oljer som dekker over skavanker i lakken. Disse oljene vil forsvinne etter noen vask, og ripene vil synes igjen. Vi stiller derfor strenge krav til våre leverandører. Så sikre er vi på kvaliteten på resultatet at vi gir deg en 100% fornøyd-garanti!

Bilen blir kvalitetskontrollert før den blir utlevert.

Etter behandling

Din Ditec lakkbehandling skal herde før den har full motstandskraft. Derfor må lakken ikke berøres på et døgn og ikke vaskes, spyles eller tørkes av på 14 dager.

Anbefalt vaskeanvisning med høytrykksutstyr:

Vask av en Ditec-behandlet bil kan utføres ved å påføre et forvaskprodukt. For å fjerne asfalt kan du benytte et avfettingsprodukt først som påføres nedenfra og opp til vinduene på tørr bil. La dette virke noen minutter, men ikke tørke opp. Høytrykkspyl deretter nedenfra og oppover. Bruk om nødvendig en ren svamp med bilshampo etterpå for å fjerne rester av trafikkfilm. Spyl bilen godt med høytrykksspyler. Tørk tilslutt bilen med et rent mikrofiber håndkle.

Inneklima

Ved ubehagelig lukt i bilen har vi kompetanse på fjerning av røyklukt og annen luktsanering. For allergikere kan vi også tilby ozonbehandling av kupéen, noe som gjør bilen allergifri.

Ønsker du å få «nybil»-følelsen tilbake i din gamle bil? Kom innom oss for å se hva vi kan gjøre for bilen din!

DSC00575.jpg
bottom of page