top of page

Hva er SMART Repair?

Small / Medium / Area / Repair / Technique

SMART Reparasjoner har blitt utviklet for å tilby en rask, enkel og kostnadseffektiv måte å reparere skader på kjøretøy. Reparasjonen gjøres kun på det skadede området og derfor er de mye mindre og raskere å gjennomføre. Den store fordelen er en enorm kostnadsbesparelse. En SMART Reparasjon kan være opptil 80% billigere enn en tradisjonell reparasjon.

Er du i tvil om vi kan reparere akkurat din skade? Kom innom oss for en gratis takst og vurdering.

Hva kan repareres med SMART Repair?

DSC00269.jpg

Bulkretting uten lakkering

PDR er en meget kostnadseffektiv reparasjonsmetode. Med spesialutstyr og lang erfaring retter vi ut bulker 100% uten å røre originallakken eller skape fargeforskjeller. Takser skaden hos oss først, det kan du spare mye på!

DSC09762.jpg

Lakkskader

Med SMART Repair spotlakkering blir kun selve skadeområdet reparert. Dette er svært kostnadseffektivt i forhold til tradisjonell lakkering med like bra resultat, eller kanskje enda bedre!

DSC09319.jpg

Skinn, velour, stoff interiør

Enten det er rifter, hull, sprekker i skinn, generell slitasje – kom innom oss så ser vi på mulighetene! Med SMART Repair har vi effektive løsninger til interiør fornyelse.

DSC09593.jpg

Aluminiumsfelger

Enten det er hakk, riper eller skraper i en aluminiumsfelg, så repareres dette raskt og effektivt med SMART Repair. Felgen vil framstå som ny, til en lav kostnad i forhold til å kjøpe ny! De fleste kosmetiske skader lar seg reparere.

DSC09796.jpg

Hovedlys

Har du slitte/gule hovedlys? Med vårt system så sliper vi vekk gammelt UV-belegg og sprøyter på nytt. Slitte lamper blir som nye til en brøkdel av prisen!

DSC08607.jpg

Eksteriør plast

Hard eller myk plast, interiør, instrumentbord, eksteriør som skjermbuer – støtfangere osv. repareres med SMART Repair. Sluttresultat med perfekt finish, raskt og effektivt.

DSC09336.jpg

Ozon/luftrens

Ved hjelp av en patentert UV-C & OZON teknologi er det mulig å fjerne dårlig lukt. Denne teknologi fikk EUs miljøpris, i kategorien ”renere teknologi”. Fjerner ikke bare lukten i luften men også det som sitter i interiøret.

DSC00486.jpg

Fornøyde kunder

SMART Repair er svært kostnadseffektivt i forhold til tradisjonell skadebehandling. Forbløffende resultat med ny teknologi og spesialutstyr tilpasset formålet. Mye raskere reparasjonstid og perfekt resultat hver gang!

HVORFOR SMART REPAIR?

Spar penger

SMART Repair er inntil 80% billigere enn en normal reparasjon. Da det kun er skadeområdet som blir behandlet, og du slipper å bytte ut kostbare bildeler. Ta kontakt med oss før du sender bilen på verkstedet neste gang.

Perfekt resultat

Med moderne utstyr og teknikker tilpasset den aktuelle skaden, blir resultatet helt magisk. Skader som tidligere ikke har vært lønnsomme å reparere, kan nå fikses på en enkel og rimelig måte. Dette er en svært profesjonell skadebehandling.

Raskere behandling

SMART Repair er en effektiv og rask behandling. Du trenger ikke lenger å vente i dagesvis på en reparasjon, som i utgangspunktet skal være enkelt å fikse. Med våre metoder blir jobben gjort litt raskere, litt billigere, og minst like bra.

DSC00430.jpg
bottom of page