top of page

TJENESTER

BILPLEIE

Bilen er en verdifull investering som krever jevnlig vedlikehold om du skal ha glede av den lenge. Vi tilbyr skånsom bilpleie med bilpleieprodukter fra anerkjente merker, utført av dyktige og erfarne ansatte.

 

SMART Repair Bilpleie har lang erfaring og bred kunnskap innen bilpleie. Vi tilbyr tjenester som bilvask, rens, polering og lakkforsegling som hjelper deg å bevare nybilfølelsen i lang tid. Vi behandler bilen din akkurat slik den fortjener å bli behandlet – skånsomt og trygt.

DSC09540.jpg

SMART REPAIR

Vi har spesialisert oss på SMART Repair som omfatter kostnadseffektive, raske og miljøvennlige bilreparasjoner. Enten det gjelder lakk, bulker, steinsprut, interiør, felger eller glass.

 

På mange av våre avdelinger utfører vi nå SMART Repair som er godt for bilen, miljøet og lommeboken din.

DSC00299.jpg

BILGLASS

STEINSPRUT

En steinsprut kan være begynnelsen på en sprekk i frontruten. Det er derfor viktig å reparere steinspruten så raskt som mulig, ellers kan det hende at du må bytte hele frontruten.

BYTTE FRONTRUTE

Har du fått steinsprut? Vi prøver alltid å reparere en skadet bilrute, men hvis skaden er for stor vil vi anbefale deg å bytte frontrute.

KALIBRERING

Som medlem av Nordens største bilglassaktør har vi et ansvar å ligge i forkant når det kommer til sikkerhet. Derfor har vi kalibreringsverktøy fra verdensledende Helle GutmannSolutions i Tyskland. Vi har også spesialutdannet personale som sørger for at kalibreringen blir gjort riktig for din bil.

DSC00719.jpg
bottom of page