top of page

Bilpleie

SMART Repair Bilpleie AS tilbyr alt innen bilpleie. Hos oss er vi til enhver tid oppdatert på produkter og teknikker, slik at bilen din får best mulig behandling.

Bilpleie handler om bruk av produkter godkjent av bil- og lakkprodusentene, og ikke minst riktig utført arbeid. Vi kan love kvalitet gjennom hele arbeidsprosessen. Det finnes ikke snarveier til riktig utført bilpleie. Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt!

DSC00597.jpg

Utvendig vask

For å bevare nybilutseendet lenger er ofte og grundig vask det aller viktigste du kan gjøre. Sur nedbør, luftforurernsing, trafikkfilm, fugleskitt, veistøv, flyverust etc tærer på lakken og vil hurtig gjøre den matt og kjedelig. I tillegg vil lakken bli mer utsatt for rustangrep.

DSC09319.jpg

Innvendig vask

Et rent interiør er viktig for eierglede og trivsel, det er jo her du tilbringer tiden i bilen din. Vi har kunnskapen, produktene og verktøyene for å få til et profesjonelt resultat med nybilfølelse. Vi kan også tilby ozonbehandling av interiøret i bilen for å fjerne uønsket lukt fra røyk, hund etc.

DSC09762.jpg

Lakkrens/Ripefjerning/Polering

Polering dreier seg ikke bare om å få en blank bil, det handler om å korrigere og beskytte lakkerte flater på bilen.

Forskjellig lakk krever forskjellig behandling. Når vi polerer bilen din gjenoppliver vi lakken på bilen ved å fjerne oksidering, asfalt og bremsestøv.

Vi benytter aldri produkter som inneholder silikon eller olje for å dekke over riper og slitasje i lakken da dette forsvinner etter kort tid.

DSC09461.jpg

Lakkforsegling

Lakken på en bil består av et lag med grunning, lakk og klarlakk. Lakkens hovedoppgave, i tillegg til å gjøre bilen penere, er å beskytte metallet. Bilen er konstant eksponert for vær og vind. UV-stråler, sur nedbør, eksos, salt og grus bryter ned lakken. Dette kan med tiden føre til problemer; som at bilen blir vanskeligere å få ren, riper, oksidering og i verste fall rust.

Ved å beskytte den mest eksponerte delen av bilen kan du bremse forfallet og oppleve en bil som holder seg bedre over tid.

Vi gir 15% rabatt på alle typer bilpleie som blir utført før 23.12.23 Oppgi kode BILPLEIE23 ved bestilling.

Tlf. 40 00 12 81post@smartrepairbilpleie.no
DSC00575.jpg
bottom of page