top of page

Ditec – Vi tar vare på bilen din

Hvorfor lakkbeskyttelse

Lakken på en bil består av et lag med grunning, lakk og klarlakk. Lakkens hovedoppgave, i tillegg til å gjøre bilen penere, er å beskytte metallet. Bilen er konstant eksponert for vær og vind. UV-stråler, sur nedbør, eksos, salt og grus bryter ned lakken. Dette kan med tiden føre til problemer; som at bilen blir vanskeligere å få ren, riper, oksidering og i verste fall rust. Ved å beskytte den mest eksponerte delen av bilen kan du bremse forfallet og oppleve en bil som holder seg bedre over tid

Fra 9099,-

DITEC® CERAMIC ULTRA

Lakkbeskyttelsen er en keramisk behandling med ekstrem lang holdbarhet. Etter behandling vil vanndråpene kunne skli av lakken når bilen beveger seg og det blir vanskeligere for smuss å feste seg til og angripe overflaten.

DITEC® CERAMIC PLUS

Fra 6199,-

Ditec Ceramic Plus er en egenutviklet mildere versjon av Ditec Ceramic Ultra. Lakkbeskyttelsen tåler petroleumsbaserte vaskemidler, gir sterk motstand mot ytre påvirkninger, er vannavstøtende og gjør det vanskelig for smuss å feste seg.

Fra 4299,-

DITEC® CERAMIC LIGHT

For de som ønsker en keramisk lakkbehandling med god beskyttelse og 3 års garanti.

DITEC® glassbehandling

Vår behandling av bilens glassruter bidrar til økt sikkerhet når du kjører i mørket.

En frontrute behandlet med DITEC Glassbehandling blir vann- og smussavvisende og gir bedre sikt når du kjører i regn og mørke. Regndråpene glir av vinduet under bevegelse, og vindusviskerne trenger ikke å brukes så mye. Insekter og is fester seg ikke så godt som på en ubehandlet rute og kan derfor lett fjernes. Behandlingens levetid avhenger av hvor mye du bruker vindusviskerne, og varer vanligvis rundt 10.000-15.000 kilometer.

Bestill en DITEC Plus eller Ultra og få med en gratis DITEC glassbehandling av frontrute – verdi kr 1.000,-
Gjelder for behandlinger utført før 23.12.2023.
Oppgi kode DITEC23


Tlf. 40 00 12 81post@smartrepairbilpleie.no
DSC09204.jpg
DSC09465.jpg
bottom of page